U Answear -u vjerujemo da je rad u skladu s lokalnom zajednicom i dobrobiti našeg planeta temelj za vođenje odgovornog i uspješnog poslovanja.

Želimo biti vjerni svojoj viziji i ciljevima, koji će dovesti do stalnog razvoja i utjecaja na poboljšanje stanja našeg planeta i okoliša sljedećih desetljeća. Želimo aktivno raditi na dobrobit lokalnih zajednica, podržati mlade talente i proširiti program održivog razvoja.

Zahvaljujemo našim zaposlenicima i klijentima što nas svakodnevno motiviraju da se mijenjamo na bolje.

1

Društveno odgovorno poslovanje

Želimo razviti društvenu odgovornost u svakom aspektu našeg poslovanja; među zaposlenicima, uključivanjem u dobrotvorne inicijative, organizacije i podržavanjem mladih talenata.

2

Za planet

Jedan od glavnih ciljeva naše strategije DOP -a je svjesnija i odgovornija proizvodnja, a time i smanjenje utjecaja modne industrije na okoliš. Najveći izazov je optimizirati procese i implementirati rješenja koja će biti najbolja za naš planet.

Prvo recikliranje

2020. godine uveli smo ekološke kartonske kutije koje se mogu ponovno upotrijebiti i reciklirati. Kutije imaju FSC certifikat.

Materijali

U našu ponudu uveli smo ekološke materijale - lan, viskozu, organski pamuk, liocel, tencel, modalna, bambusova i bakrena vlakna.

Osviještenost

Predstavljamo sve više kolekcija stvorenih na osviješten način.

Bez krzna

Godine 2020. dobili smo certifikat „Brend bez krzna“, koji vodi organizacija „Otvoreni kavezi“.

Održiva proizvodnja

Kroz naš vlastiti brend implementirana je održiva proizvodnja - omogućuje smanjenje korištenja prirodnih resursa, uključujući vodu i električnu energiju, a također omogućuje racionalne cijene i poštenu trgovinu.

3

Bliski ljudima

Usredotočujemo se na inicijative koje se ne odnose samo na modu - organiziramo projekte koji mladim i talentiranim ljudima otvaraju put u karijeru ili podržavaju najmlađe.

Podržavamo talente

Projekti poput “Bitwa Stylista” ili “Project Packshot” omogućili su da se desetak talentiranih stilista i fotografa razvije u svojim profesijama.

Dobrotvorni projekti

Svake godine naši zaposlenici sudjeluju u pomaganju drugima i to kroz projekt „Plemeniti paket“. Godine 2021. prihod od kolekcije „Girl Power” bit će u cijelosti doniran zakladama koje podržavaju žene, na svakom tržištu koje sudjeluje u projektu.

Copyright 2010-2021 ANSWEAR.hr

Pridružite nam se
i pratite nas: